MİSYON / VİZYON / İLKELER / DEĞERLER

07.02.2014 2479

MİSYON / VİZYON / İLKELER / DEĞERLER

Misyonumuz:

Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş,bilimsel çalışma yapan çağdaş, başarılı, yenilikçi, işine duygu katan evrensel değerleri ilke edinmiş,  milli değerlerimize sahip çıkan gençler yetiştirmektir.

Vizyonumuz:

Kurumsallaşmış yapısı ile köklü bir kuruluş haline gelerek, elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren,  öğrenci, veli ve çevreye güven veren bir eğitim sunmak.

İlkelerimiz:

·   Öğrencilerimizin öğrenmeyi bir alışkanlık haline getirmesi istenilen davranıştır.

·   Eğitim faaliyetlerimizin tümünün merkezini öğrencilerimiz oluşturur.

·   Eğitim şartlarının olumsuzlukları ve eksiklikleri çalışma azmimizi arttırır.

·   Eksiklerimizi ekip olarak birbirimizin eleştirmeni, destekçisi, yardımcısı ve moral kaynağı olarak aşarız.

·   Öğrencilerimizin farklı özelliklere sahip olduğunu bilir, her birinin yeteneklerini açığa çıkarmasına imkân sağlamaya çalışırız.

Değerlerimiz:

·   Öğrencilerimizin geleceğinin, ülke geleceği olduğuna inanırız.

·   Ekip ruhu ile başarıyı yakalanacağımıza inanırız.

·   Ortak aklı kullanarak kararlar alırız.

·   Biz; başarılarımızda kendimizi aşmaya çalışırız , hedeflerimize ulaşmada azimli ve kararlıyız.

·   Değişimin ve sürekli gelişimin önemine inanırız.

·   Eğitimde kaliteyi ön planda tutarız